دریافت اقامت کشور اروپایی قبرس از طریق خرید ملک

مزایای خرید خانه در قبرس:

به علت تغییرات اخیر توسط دولت قبرس، برای ملیتهای غیر اروپایی نیز امکان دریافت ویزای اقامت دائم کشور قبرس و تجربه یک زندگی اروپایی از طریق خرید ملک وجود دارد.

برطبق ضوابط موجود، توابع غیر اروپایی که حداقل 300000(سیصد هزار) یورو جهت خرید ملک در قبرس سرمایه گذاری کنند، امکان دریافت ویزای اقامت دائم را خواهند داشت.

 از این طریق شما و خانواده تان می توانید از کلیه مزایا و امنیت این کشور اروپایی همانند ساکنین آن بهره مند شوید. فرزندان زیر 18 سال به همراه شما مشمول دریافت اقامت می شوند و از کلیه امکانات آموزشی و بهداشتی بهره مند خواهند بود.

مزایای دریافت ویزای اقامت قبرس:

قبرس یک کشور اروپایی است و یکی از اعضای اتحادیه اروپا می باشد.

کشور قبرس میزان مالیات کمتری نسبت به کشورهای اروپایی و بسیاری کشورهای  دیگر دارد.

قبرس قبل و در طول بحران اقتصادی دنیا ثابت کرده است که از ثبات مالی قوی و عملکرد اقتصادی بسیار خوبی برخوردار است.

قبرس دارای سیستم های بانکی و حسابداری موثر و کارآمد می باشد.

قبرس از یک موقعیت استراتژیک خاص به خاطر قرار داشتن در شرقی ترین قسمت اروپا بهره می برد و به عنوان پل ارتباطی بین اروپا، آفریقا و آسیا به کار می رود.

قبرس از شبکه ارتباطات از راه دور قوی و سازمان یافته ای بهره می برد.

دسترسی روزانه به بیشترنقاط دنیا از طریق خطوط هوایی قبرس به دلیل وجود دو فرودگاه بین المللی لارناکا و پافوس آسان و امکان پذیر می باشد.

با دریافت اقامت قبرس مسافرت به کلیه کشورهای اروپایی بسیار آسان می شود.

موارد لازم جهت دریافت اجازه اقامت موقت و دائم:

هدف شما برای درخواست اقامت، باید زندگی در قبرس بدون احتیاج به کار کردن باشد.

متقاضی باید فرد موجهی بوده و هیچگونه سابقه کیفری نداشته باشد.

متقاضی باید توانایی تامین مالی خود و وابستگانش را از طریق ارائه گزارش مالی اثبات کند.

روش های دریافت اقامت:

روش اول: خریداری ملک با سرمایه کمتراز 300000 (سیصد هزار) یورو

در این مورد شما می توانید تقاضای اقامت موقت کنید. این ویزا در زمانی خوب است که شما نیازی به اقامت دائم ندارید.

بعد از 5 سال قرار داشتن تحت شرایط ویزای موقت، دریافت ویزای دائم آسان خواهد بود. (شرکت ما روشهایی را می شناسد که می توان به طرق قانونی این مدت زمان را کاهش داد.)

ویزای موقت معمولا یک ساله صادر می شود و هر سال قابل تمدید می  باشد. (شرکت ما با روشهای قانونی قادر است در برخی موارد این مدت زمان را به دو سال افزایش دهد.)

موارد لازم در بخش قبلی توضیح داده شد.

روش دوم: خرید ملک با سرمایه بالای 300000 (سیصد هزار) یورو

در این روش شما اقامت دائم دریافت می کنید. مزیت این روش این است که اقامت شما دائم بوده و محدودیت زمانی برای اقامت در قبرس نخواهید داشت.

موارد لازم در این مورد همانند روش های دیگر می باشد.

اطلاعات بیشتر

میتوانید برای کسب  اطلاعات بیشتر در مورد اخذ اقامت اروپا با خرید ملک در قبرس، به نشانی persian@best2move.com ایمیل بفرستید.

برای مشاهده لیستی از املاک و مستغلات آماده فروش در قبرس، اینجا را ببینید.

This post is also available in: English